Hvad koster online markedsføring i dag?

Et spørgsmål jeg ofte får

Hvad koster det at skabe gode resultater via online markedsføring? Til dette svarer jeg ofte (og jeg ved godt, at det ikke just er et entydigt svar), at det er meget svært at sige på forhånd.

Der er mange ting, der spiller ind på det økonomiske i forhold til online markedsføring. I min optik kan man ikke komme virksomheder og cases ned i kasser. Vi drukner i forvejen i enorme mængder af usand information, kedelig information og for mange katte-videoer på nettet.

Min filosofi

Jeg har den filosofi, at jeg ser en virksomhed som værende min egen: Hvad ville jeg gøre, hvis det var mig, der var direktør i den pågældende virksomhed? Med dette afsæt går jeg – og mine kolleager – ind og kigger på tidligere data, konkurrenter, markedet, trends – og ud fra dette forsøger vi at forstå både kunden og markedet som helhed.

På den måde kan vi sætte den rigtige digitale strategi fra start og eksekvere derefter – for mig er det ligesom at være personlig træner, at være psykolog, at bygge et hus: Du har nogle værktøjer, men alle forretninger er forskellige, så derfor skal man heller ikke forsøge at komme samme opgave ned i én universal kasse.

Denne filosofi har båret mig de sidste 5 år

Jeg oplever stadig, at dette skaber fantastiske resultater for alle vores kunder. Desuden er det også en fornøjelse at være så tæt på ejerkredsen i de virksomheder, vi arbejder med – det giver en form for med-ejer-fornemmelse.

Vi elsker, når det går godt for vores kunder, og vi elsker, når ejerne eller de ansatte trives med den strategi og de ting, som vi laver sammen. For os er dét et win-win partnerskab, hvilket i vores optik er den eneste form for partnerskab, der holder på den lange bane.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi sidder klar til at tage en helt og aldeles uforpligtende snak med dig om din virksomheds potentiale på Facebook, og hvilken type markedsføring og annoncering der passer bedst for dig. Vi (og dine kunder) venter.